In december start de nieuwe Hero's in Veldhoven

27-09-2024 Bij deze een oproep aan kinderen en ouders, die graag hulp willen voor hun kinderen doordat kinderen moeite hebben met een scheiding tussen ouders! Het is superfijn als je deze boodschap wil delen!

HERO's

Wat ben je toch een HERO, als je een groot verdriet met je meedraagt!
Wat moet je toch veel incasseren!
Hoe fijn is het dan als er mensen voor je zijn, zoals je ouder(s), familie, leerkrachten en vrienden om je heen! Hoe mooi zou het zijn als je dit mag delen met kinderen, die in hetzelfde schuitje zitten! Je voelt dan herkenning ( je hebt dezelfde soort ervaringen), je voelt erkenning (het is zwaar!) en je leert hoe er zo goed mogelijk mee om te gaan! En daarom zijn Mariska Heerkens-Slaats gestart met het opzetten van een groepsprogramma voor kinderen die iemand moeten missen of graag hun ervaringen willen delen als je ouders uit elkaar zijn.
Dus ken jij of ben jij die HERO die graag zijn ervaringen wil delen, wil leren hoe rouw werkt (ook als je ouders uit elkaar zijn, rouw je om wat er niet meer is) en samen met ons stil wil staan bij je verlies, geef je (of je kind) dan op! Voor meer informatie: https://tantetroost.nl/samen-sterk-bij-verlies.

En natuurlijk mag je altijd contact opnemen!

Kennismakingsworkshop

Op donderdagmiddag 21 november verzorgen we een creatieve workshop als voorloper op Hero's (ons groepsprogramma). Deze zal plaatsvinden in Veldhoven, net als het groepsprogramma zelf. Je kunt je opgeven voor deze workshop via Sjors Creatief. De workshop is gratis. Ouders zijn van harte welkom.

De eerst volgende serie van HERO's

De 6 bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddagen van 15.15u-17.15u op de volgende data: 12 december, 9 januari, 16 januari, 23 januari, 30 januari en 6 februari. De laatste bijeenkomst sluiten we gezamenlijk af met ouders (en/of broertje(s) en zusje(s). De lokatie wordt bekend gemaakt, als er genoeg aanmeldingen zijn.

Later dit schooljaar

In de tweede helft van dit schooljaar, zal er in Veldhoven een serie starten voor kinderen, die een dierbare moeten missen en in Oisterwijk voor kinderen, waarbij de ouders uit elkaar gegaan zijn.